Маврово

На ден 19.5.2017 година, петок, беше спроведена научно – образовна екскурзија во Маврово со учениците од III – 1, III – 2, III – 3 одделение и активот на одделенските наставници од трето одделение: Сашка Миланова, Марина Васевска, Габриела С. Read More …

Лешок

На ден 19.5.2017 година беше реализирана еднодневна пролетна екскурзија од рекреативен карактер. Учениците уживаа во природните убавини на Манастирскиот комплекс Лешок.