Одбележување на Меѓународен ден на пешаците

Денес, 15 октомври 2019 година, учениците и наставниците од одделенска настава го одбележаа меѓународниот ден на пешаците со низа активности. Дел од нив пешачеа со пароли до блиската околина, ја посетија црквата Св. „Петар и Павле“, цртаа, играа и разговара Read More …