Почетна

ООУ „Гоце Делчев“ има статус на јавна установа чија основна дејност е воспитание и образование на деца. Во состав на централното училиште работи подрачното  училиште во Долно Лисиче со настава од прво до деветто одделение.

JАС ГО РАЗБИРАМ СВЕТОТ КАКО ПОЛЕ ЗА НАТПРЕВАР МЕЃУ НАРОДИТЕ –  ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Историјат
ООУ „Гоце Делчев” како централно училиште, го опфаќа реонот на Горно Лисиче и дел од дивоградбите на периферијата на ова
Повеќе...
Лична карта
  Адреса на централното Ул: „Горно Лисиче‘‘ бр.23 , Општина Аеродром – Скопје Тел: 2438 – 288 Адреса на подрачното:
Повеќе...
Hello world!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Повеќе...