Распоред на часови за учебната 2019/20 година

Распоред на часови за одделенска настава во централното и подрачното-2019-2020 Распоред на часови за предметна настава во подрачното училиште-2019-20  Распоред на часови за предметна настава во централното училиште-2019-20

Драмска и ликовна секција

За одбележување на  Денот на жената 8 Март, членовте на драмската и ликовната секција во Подрачното училиште имаа низа активности низ неколку часови. Создаваа песни, состави монолози, цртежи, украси, честитки. Сето тоа се заокружи со украсување на училишното пано и Read More …