Oдбележување 151 година од раѓањето на Гоце Делчев

На ден 3.2.2023 година нашето училиште одбележа 151 година од раѓањето на големиот великан Гоце Делчев.
На одбележувањето беа присутни гости од тимот на градоначалникот на општина Аеродром, голем број претставници од oштината Аеродром, Директорот Даница Соколова, ученици и вработени.