Наградени ученици на конкурс „Есеј во есен„

                                          Конкурс: „Есеј во есен“

 

Општина Гази Баба,генерален покровител, Сојуз за грижи и воспитување на децата на Македонија, коорганизатор и ООУ „Григор Прличев“, домаќин на 6. Книжевна манифестација „Есен во Гази Баба“, по повод 3 Ноември – Денот на Општина Гази Баба, ги објавија резултатите од литературниот конкурс „Есеј во есен“ за основните училишта на Град Скопје.
Меѓу најдобрите творби се прогласени и творбите на нашите ученички: Софија Додевска VII-3 одд., Јана Давидовска IX-3 одд. и Михаела Стојановска IX-3 одд.

 

Ментор: Маја Наслатковска