Работа на секциите по англиски и француски јазик

Одбележување на Денот на вљубените „Свети Валентин“

Учениците  кои се дел од секцијата  по англиски јазик „Млади англичани“ и секцијата по француски јазик „Млади франкофони“ , во ПОУ „Гоце Делчев“  ,учествуваа во активности за одбележување на празникот Св.Валентин.Со изложбата на своите рачни изработки,придонесоа за ширење на културата и традицијата на земјите чии јазици ги изучуваат.

 

Одговорни наставници:

Ана Марија Шашкова

Јасмина Ѓорѓевска