Безбедност во училиштата

На  20.12.2017 Год.(среда) во рамките на проектот „Безбедност во училиштата‘‘ во соработка со Полициската станица Аеродром се реализираше работилница на тема „ Опасност и штетните последици од употреба на петарди и други пиротехнички средства“.