Почетна

ООУ „Гоце Делчев“ има статус на јавна установа чија основна дејност е воспитание и образование на деца. Во состав на централното училиште работи подрачното  училиште во Долно Лисиче со настава од прво до деветто одделение.

JАС ГО РАЗБИРАМ СВЕТОТ КАКО ПОЛЕ ЗА НАТПРЕВАР МЕЃУ НАРОДИТЕ –  ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Протокол за упис во ДСУ„Спортска академија“
ПРОТОКОЛ-ТЕРМИНИ-ЛОКАЦИИ-СПОРТСКА-АКАДЕМИЈА-ЗА-СЕЛЕКЦИЈА-ПРИ-КОВИД-19
Повеќе...
ООУ „Гоце Делчев“ Аеродром, распишува конкурс за првенец на генерацијата 2019/20 година
Повеќе...
Предавање за професионална ориентација на ученици
Предавања наменети за учениците и родителите, кои треба да ви помогнат при изборот на идната професија, подготвени од стручните соработници
Повеќе...
Информации за упис на првачиња за учебната 2020/21 година
Повеќе...
Наградени ученици по повод Денот на Европа
По повод одбележувањето на 9-ти Мај „Денот на Европа“, Општина Аеродром распиша ликовен и литературен конкурс за сите ученици од
Повеќе...
Известување за сите родители кои имаат деца кои треба да се запишат во прво одделение во оваа учебна година во
Согласно Законот за основно образование, а со примена на уредбите за постапување во вонредна состојба, Владата на РСМ на седница
Повеќе...